Kapteenin lokikirja, 2006: PRK ja Nokia

Kapteenin lokikirja, 2006: ekskursio NokialleKävästiin Radiokerhon poppoon kanssa Nokian alueella Espoon Karakalliossa. Saunassa kipakat löylyt ja oli mielenkiintoista kuunnella juttua Jaakko Riihiseltä. Myöskin PRK:n kerholainen aikanaan, kehitti PRK-84 tietokoneen josta tuli tällainen rakennussarja - eräänlainen kerhon vetonaula, jonka 100-150 kerholaista ja muitakin ajan mittaan ostivat myös ja rakensivat. Jaakko kertoi että siinä hommassa jos missä tuli kahlattua todella low-level asioita "the hard way", mutta samalla kasvoi osaaminen ja innostus. Nokialta alkoi ura vuodesta 1979, ja ei ole ilmeisesti kovan tason teknisestä taustasta ja harrastuneisuudesta ainakaan haittaa ollut - jossain vaiheessa 700 hengen tiimin vetäjänä ja koodirivejä GSM-keskuksessa suurinpiirtein 1,300,000.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.