Yoast -lisäosa Jukkasoftin blogiin

Spread the love
Reading Time: < 1 minute

Toteutin pitkäaikaisen unelman: WordPress-blogin Yoast SEO -lisäosa käyttöön. Yoastin on sanottu olevansa alansa parhaimmistoa. Yoast sisältää paljon toiminnallisuutta. Se tekee paljon asioita automaattisesti, ja toimii mukavan opasteellisena apurina koko ajan blogiartikkelin kirjoittamisvaiheessa. Yoastin voi nyt Gutenberg-editorissa myös pitää kätevästi hyvin passiivisena, jos ei halua jatkuvasti katsella neuvoja.

Kuten kaikki tehokas teknologia, Yoast vaatii hieman opettelua. Suosittelen esimerkiksi tämän sivun lukemista.

Yoast käytännössä mm. helpottaa sivuston teknisen rakenteen ylläpitoa niin, että blogi on paremmin hakukoneiden ymmärrettävissä. fcde14bc-36f2-417e-bdca-c1b8dc25042a-713-0000004c8eef532c_file.jpgSEO (search engine optimization) on iso kirjo erilaisia asioita, jotka käytännössä vaativat sekä funtsaamista että raakaa työtä.

Tutustun lähiaikoina lisää Yoastiin, ja mielenkiintoisten piirteiden ilmestyessä pistän uutta artikkelia tänne!

Facebook Comments Box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.