Yoast -lisäosa Jukkasoftin blogiin

Toteutin pitkäaikaisen unelman: WordPress-blogin Yoast -lisäosa käyttöön. Yoastin on sanottu olevansa alansa parhaimmistoa. Yoast sisältää paljon. Kuten kaikki tehokas teknologia, Yoast vaatii hieman opettelua. Suosittelen esimerkiksi tämän sivun lukemista.

Yoast käytännössä mm. helpottaa sivuston teknisen rakenteen ylläpitoa niin, että blogi on paremmin hakukoneiden ymmärrettävissä. fcde14bc-36f2-417e-bdca-c1b8dc25042a-713-0000004c8eef532c_file.jpgSEO (search engine optimization) on iso kirjo erilaisia asioita, jotka käytännössä vaativat sekä funtsaamista että raakaa työtä.

Tutustun lähiaikoina lisää Yoastiin, ja mielenkiintoisten piirteiden ilmestyessä pistän uutta artikkelia tänne!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.