Yoast -lisäosa Jukkasoftin blogiin

Toteutin pitkäaikaisen unelman: WordPress-blogin Yoast SEO -lisäosa käyttöön. Yoastin on sanottu olevansa alansa parhaimmistoa. Yoast sisältää paljon toiminnallisuutta. Se tekee paljon asioita automaattisesti, ja toimii mukavan opasteellisena apurina koko ajan blogiartikkelin kirjoittamisvaiheessa. Yoastin voi nyt Gutenberg-editorissa myös pitää kätevästi hyvin passiivisena, jos ei halua jatkuvasti katsella neuvoja.

Kuten kaikki tehokas teknologia, Yoast vaatii hieman opettelua. Suosittelen esimerkiksi tämän sivun lukemista.

Yoast käytännössä mm. helpottaa sivuston teknisen rakenteen ylläpitoa niin, että blogi on paremmin hakukoneiden ymmärrettävissä. fcde14bc-36f2-417e-bdca-c1b8dc25042a-713-0000004c8eef532c_file.jpgSEO (search engine optimization) on iso kirjo erilaisia asioita, jotka käytännössä vaativat sekä funtsaamista että raakaa työtä.

Tutustun lähiaikoina lisää Yoastiin, ja mielenkiintoisten piirteiden ilmestyessä pistän uutta artikkelia tänne!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: