Palautteen käsittely: 3 kultaista periaatetta

Spread the love
Reading Time: < 1 minute

Organisaation tulee kyetä 3 asiaan, kun se saa palautetta:


a) palkitse palautteen lähettäjä
– tai ainakin kannusta palautteen antamiseen jatkossakin
– henkilökohtainen kiitos tai julkinen meriitti on myös eräänlaista palkitsemista. Ole kohtelias ja huomaavainen jos julkaiset palautteen antajan nimen – kysy lupa.
– antiteesi: älä torju palautetta. Voit keskustella siitä, mutta palaute on aina hyvä asia

b) kannustaa palautteen mahdollisesti vastaanottavaa tahoa olemaan vilpitön ja läpinäkyvä (organisaation työntekijä, voi olla conflict of interest eli välttämättä työntekijä ei koe olevansa “turvassa” palautteen ollessa negatiivista sävyltään)

c) organisaation pitää kyetä itse muuttumaan ja oppimaan, mikäli palaute on aiheellinen ja selkeästi asia joka kannattaa korjata

Facebook Comments

Published by jukkasoft

Hi! A bit updated description. Code enthusiasta, technology optimist, but also a realist. In my blog I wrote 80% of technology related articles, mostly in English and Finnish. I like to envision and ponder about things, how life could be, what we are doing wrong today, and so on. "Invented" a facebook -like system in 2000, as a short product pamphlet. Haven't yet realized the 20+ ideas that might have become big things. Maybe learning this skill one of these days!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: